Zomersoep: gazpacho

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kerf de tomaat aan de onderkant kruislings in. Dompel ze kort onder in kokend water. Neem ze eruit en dompel ze onder in een bakje koud water. Haar daarna het velletje eraf met een mesje of met de hand en snijd in stukken.
  • 2 Maak de paprika schoon en snijd samen met de komkommer in stukken. Maal in de keukenmachine de tomaten fijn met de komkommer, paprika en de ijsblokjes. Voeg de olie en de azijn toe en breng op smaak met peper en zout.

Zomersoep: gazpacho is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groene zomersoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse Gekoelde Zomersoep
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Fijne Russische koude Zomersoep
0 min
Bekijk recept
Zomersoep met verse basilicum
0 min
Bekijk recept