Paddenstoelenragout

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de deksel van de pasteibakjes. Snipper de ui en snijd de knoflook en peterselie fijn. Fruit de ui en de knoflook met de helft van de boter 1-2 min. in een pan met dikke bodem. Maak de paddestoelen schoon met keukenpapier en bak 5 min. mee (houd er een paar achter). Schep dit mengsel uit de pan.
  • 2 Smelt in dezelfde pan de rest van de boter en voeg de bloem toe. Laat de bloem al roerende 2-3 min. op laag vuur garen. Schenk langzaam de warme bouillon erbij, tot een gladde, gebonden saus ontstaat. Zet de pasteibakjes en deksels op een met bakpapier beklede bakplaat 10 min. in de oven.
  • 3 Roer de crème fraîche, het paddenstoelenmengsel, de madeira en peper en zout door de saus. Verwarm de ragout tot de pasteibakjes warm zijn. Schep de ragout in de pasteibakjes. Bestrooi met de peterselie en garneer met de achtergehouden paddenstoelen. Leg de deksels erop.

Paddenstoelenragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketje met ragout, paddenstoelen en doperwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelenragout
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenragout
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketje met ragout, paddenstoelen en doperwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelenragout
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenragout
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept