Koude yoghurtsoep

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Komkommers in keukenmachine pureren. In koekenpan olie verhitten, komijn kort bakken tot geur vrijkomt. Bouillonpoeder en 100 ml water erbij schenken. Komijnbouillon, yoghurt en munt door komkommerpuree doen. Soep met zout en peper op smaak brengen en in koelkast in minstens 2 uur door en door koud laten worden. Amandelen in droge koekenpan lichtbruin roosteren en voor serveren over soep strooien.

Koude yoghurtsoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtsoep met wraps ‘toast’
15 min-
Bekijk recept
Turkse yoghurtsoep & Libanese Labne sandwich
2 uur-
Bekijk recept
Anatolische Yoghurtsoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurtsoep
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept