Bruschetta met spinazie

Bruschetta met spinazie

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

bruschetta spinazie
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 20. min
  • Menugang: Voorgerecht
  • Bron: Albert Heijn
Print

Ingredienten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  2. Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Spinazie in grove stukken snijden. Sjalotje en knoflook pellen en snipperen. Olijven fijn snijden. In wok of koekenpan olie verhitten en knoflook en sjalotje ca. 2 minuten fruiten. Olijven ca. 1 minuut meebakken. Spinazie, onder goed roeren, ca. 2 minuten meebakken. Van ciabatta 8 sneetjes snijden (rest wordt niet gebruikt). Beleggen met spinaziemengsel. Bestrooien met kaas en peper. Bruschetta nog ca. 3 minuten in oven bakken. Direct serveren.

Dit vind je misschien ook lekker