Bruschetta met tomaat en basilicum

12
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruis de tomaten in. Dompel 20 sec. onder in kokend water, spoel af met koud water, ontvel, verwijder pitjes en snijd vruchtvlees in blokjes. Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer de knoflook er doorheen.
  • 2 Snijd één snee ciabatta per persoon en rooster in de broodrooster. Bestrijk de plakjes ciabatta dun met knoflookolie. Leg de tomatenblokjes erop. Scheur de basilicumblaadjes in drieën en garneer de bruschetta ermee.

Bruschetta met tomaat en basilicum is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept