Wildbouillon met in honing gestoofde venkel

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Venkel wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie verhitten. Venkel al omscheppend ca. 2 minuten bakken. 4 eetlepels fond, tijm en honing toevoegen en afgedekt in ca. 15 minuten gaar stoven. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren.
  • 2 Rest van fond met 5 dl water aan de kook brengen. Bij venkel in pan schenken. Kip in reepjes snijden. Soep op smaak brengen met zout en peper. Kip over vier diepe borden verdelen en soep erop scheppen. Bestrooien met amandelschaafsel.

Wildbouillon met in honing gestoofde venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept
Wildbouillon met gerookte eendenborst
15 min Voorgerecht
Bekijk recept