Bloemkoolsoep met blue stilton

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een soeppan de bouillon met de bloemkoolroosjes en foelie aan de kook. Draai het vuur laag en laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken tot de bloemkool gaar is. Verwijder de foelie. Pureer de soep met de staafmixer of giet de soep in de bak van de keukenmachine en pureer het tot een glad geheel. Roer de slagroom door de soep en breng op smaak met (versgemalen) peper. Schep de soep in vier diepe borden en verkruimel de blauwaderkaas erboven.

Bloemkoolsoep met blue stilton is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kaaspie met gekaramelliseerde ui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's blauwekaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met Gorgonzola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met champignonlaagje
15 min Voorgerecht
Bekijk recept