Mosterdsoep

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui en knoflook pellen en snipperen. Kervel fijn hakken. In ruime pan boter verhitten en ui en knoflook zachtjes fruiten. Mosterd erdoor mengen. Fond, 4 dl water en bouillontablet toevoegen. Geheel zachtjes aan de kook brengen en slagroom erdoor roeren. Soep onafgedekt ca. 15 minuten zachtjes laten sudderen tot deze iets dikker is. Soep in vier diepe borden scheppen. Garneren met fijngehakte kervel. Serveren met stevig brood of roggebrood.

Mosterdsoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met venkel-rolmopssalade
15 min-
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met venkel-rolmopssalade
15 min-
Bekijk recept