Wildsoep met parelhoenfilet

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Parelhoenfilet in de lengte in plakken snijden, plakken vervolgens in lange, dunne repen snijden. In pan wildfond met wijn en 400 ml water zachtjes aan de kook brengen. Paddestoelen schoonvegen en in grove stukken snijden. Vuur lager zetten en paddestoelen, parelhoenrepen en helft van stoneleeks toevoegen. Soep 8 min. met deksel op pan zachtjes laten sudderen. Pan van vuur nemen en slagroom en truffelolie door soep mengen. Soep pittig op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Soep in vier diepe borden scheppen en rest van stoneleeks erover verdelen.

Wildsoep met parelhoenfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Parelhoenfilet met ganzenleversaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoenfilet in filodeeg
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde parelhoenfiletrolletjes met peterseliepesto en pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wildsoep Met Truffelolie En Mihoen
10-20 min -
Bekijk recept
Wildsoep
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildsoep Met Parelhoenfilet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildsoep van getrokken hertenschenkels
0 min
Bekijk recept