paddestoelenbouillon

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een pan. Bak de sjalotten 3 min. op laag vuur. Voeg de knoflook en de winterpeen toe en bak nog 2 min. Maak de paddestoelen schoon met keukenpapier, schep ze in de pan bij de sjalot, knoflook en peen en bak ze 5 min. Schenk de wijn erbij en voeg de takjes tijm en het laurierblaadje toe. Schenk er 1 liter water bij en breng het geheel aan de kook. Voeg het bouillontablet toe. Laat de bouillon, tegen de kook aan, op laag vuur 15 min. trekken. Breng op smaak met zout. Bestrooi met peterselie. Lekker met stokbrood.

paddestoelenbouillon is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelenbouillon met tortelloni
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krachtige paddestoelenbouillon
1u5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenbouillon
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krachtige Paddestoelenbouillon
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Paddestoelenbouillon met tortelloni
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krachtige paddestoelenbouillon
1u5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenbouillon
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krachtige Paddestoelenbouillon
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept