Gekoelde komkommersoep

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de komkommer en snijd hem in stukken. Ris de munt­blaadjes van de takjes. Pureer de komkommer met munt en bouillon in de blender of in een smalle, hoge kom met de staafmixer.
  • 2 Breng de komkommersoep op smaak met zout, peper en een mespunt komijn en laat de soep in de koelkast in ca. 2 uur door en door koud worden.
  • 3 Verwarm de komijn even in een kleine koekenpan tot hij gaat geuren. Breng de soep nogmaals op smaak met zout en peper en schep de soep in kleine rechte glazen. Schep er een lepeltje Griekse yoghurt op en strooi de komijn erover.

Gekoelde komkommersoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommersoep met garnalen
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommersoep met tuinkers
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommersoep met rauwe ham
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Nectarinesmoothie
10 min Snack
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept