Asperge-kipcocktail

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Sla wassen en laten uitlekken. Kipfilet in kleine blokjes snijden. Bieslook fijnknippen. Sausje roeren van mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry. Op smaak brengen met zout en peper. Asperges en kip mengen met saus. Sla in vier (glazen) schaaltjes leggen. Asperge-kipmengsel erover verdelen. Bestrooien met bieslook. Lekker met geroosterd brood en roomboter.

Asperge-kipcocktail is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte kipcocktail met mango
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcocktail met sinaasappel en avocado
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcocktail met kakifruit
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcocktail met kerriemayonaise en mango
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept