Bijzondere kip-caesarsalade

4
30 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook ⅘ van de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud water, pel ze en snijd in stukken.
  • 2 Laat de ansjovisfilet uitlekken en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn. Meng met de mosterd en de azijn. Voeg al kloppend de olijfolie toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Doe de bloem in een diep bord. Klop het laatste ei in een ander diep bord los met wat water. Strooi het paneermeel op een derde bord. Bestrooi de kip met peper en zout en wentel ze achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel.
  • 4 Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de kip op middelhoog vuur in ca. 4 min. goudbruin. Schep de spinazie om met het ei en de dressing. Serveer met de kip.

Bijzondere kip-caesarsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Supersnelle caesarsalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde caesarsalade met tomaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bijzondere lange vingers
0 min
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Bijzondere Oliebollen
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bijzondere Vistortilla'S
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Bijzondere Stoofschotel Van HERT
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept