Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar

4
30 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met laagje kokend water doperwtjes ca. 3 minuten koken. In vergiet laten uitlekken en afkoelen. Intussen bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Tomaat inkruisen, onderdompelen in kokend water, ontvellen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Komkommer schillen en met kaasschaaf 8 linten schaven (rest wordt niet gebruikt). In kom mosterd-dillesaus (van gravad lachs) en 1 eetlepel zure room door elkaar roeren.
  • 2 Erwtjes en bosui door dressing scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Op vier borden elk 2 komkommerlinten leggen en erwtjessalade erop scheppen. Plakjes gravad lachs op salade uitspreiden. Garneren met theelepeltje zure room en kaviaar. Tomatenblokjes eromheen strooien.

Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Blini's met avocadoroom en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaviaar van aubergines
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zalm met aubergine “kaviaar”
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met gravad lachs en garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Röstikoekjes met gravad lachs
15 min Snack
Bekijk recept
Gravad lax à la minute met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gravad lachs gemarineerd in dille
13 min Voorgerecht
Bekijk recept