Palingsalade

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan met water aan de kook. Snijd de aardappelen in heel dunne plakjes (1 mm), bijv. met een kaasschaaf. Doe de aardappelplakjes in het kokende water en kook ze in 8 min. gaar. Giet ze af, laat ze een beetje afkoelen en verdeel ze dakpansgewijs over 4 borden. Snijd de paling in de lengte in lange, dunne reepjes en leg ze over de aardappelplakjes. Pureer met een staafmixer de sour cream en de dille tot een dressing, breng op smaak met peper en zout en druppel over de palingsalade. Leg er wat olijven op en bestrooi het geheel met versgemalen peper.

Palingsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Palingsalade Met Citroendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Palingsalade met radijs en limoen
20 - 30 min -
Bekijk recept
Palingsalade met citroendressing
20 - 30 min -
Bekijk recept
Palingsalade
20 - 30 min -
Bekijk recept

Palingsalade Met Citroendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Palingsalade met radijs en limoen
20 - 30 min -
Bekijk recept
Palingsalade met citroendressing
20 - 30 min -
Bekijk recept
Palingsalade
20 - 30 min -
Bekijk recept