Kabeljauw-viskoekjes

4
40 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in stukken en kook in 20 min. in de visbouillon gaar. Voeg de laatste 5 min. de kabeljauw toe. Giet af, stamp met de pureestamper fijn. Voeg ei, tomaat, bieslook, tuinerwten, peper en zout toe. Laat afkoelen.
  • 2 Meng 3 el mayonaise, de mosterd en de dille.
  • 3 Vorm 12 koekjes van ca. 6 cm doorsnede en 2 cm dik van de vispuree. Strooi het paneermeel op een bord en wentel de koekjes erdoor.
  • 4 Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 2 porties in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Serveer met de mosterddip.
  • 5 Voor de kinderen: Vervang de mosterd door de ketchup. Meng met de rest van de mayonaise.

Kabeljauw-viskoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basilicum viskoekjes
30 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept