Garnalenmix met citroenmayo

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon, wortel, prei en knoflook in een pan aan de kook. Voeg de bevroren reuzengarnalen toe en kook in ca. 5 min. gaar. Schep de garnalen met een schuimspaan uit de pan en laat afkoelen.
  • 2 Meng de olie met de helft van de peterselie in een kom. Halveer de citroen en rasp de gele schil van 1 helft boven de olie. Pers die helft uit en snijd de andere helft in partjes. Schep de Hollandse garnalen door de olie. Breng op smaak met 1 el citroensap, peper en zout.
  • 3 Serveer alle garnalen op een schaal. Bestrooi met de rest van de peterselie en steek de partjes citroen tussen de garnalen. Meng de mayonaise met de rest van het citroensap en serveer erbij. Lekker met knapperig brood en een salade van kropsla met olie en azijn.

Garnalenmix met citroenmayo is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Verse vissticks met citroenmayo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroengarnalen
10 min Snack
Bekijk recept
Biefstuk op z'n Hollands
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met pancetta, citroenmayo & asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade Van Asperges Met Hollandse Garnaaltjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Broodschijfjes
10-20 min -
Bekijk recept
Garnalen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept