Cambodjaanse mihoensalade

4
30 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mihoen doormidden breken en in pan met ruim kokend water ca. 4 minuten laten wellen. Mihoen overdoen in vergiet, onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Komkommerhelften in stukken van ca. 10 cm en vervolgens in reepjes snijden. Rode peper tussen handen rollen, uiteinden verwijderen en zaadjes eruit schudden. Peper in ringetjes snijden. In kom dressing kloppen van limoensap, vissaus, roerbakolie en suiker. Mihoen in schaal doen en omscheppen met dressing, helft van peperringetjes en mangoreepjes, komkommer en munt. Blaadjes sla op kleine borden leggen en vullen met mihoensalade. Salade bestrooien met rest van rode peper.

Cambodjaanse mihoensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitige mihoensalade in romainsla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensalade met mango en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensalade met ananas en paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Cambodjaanse kabeljauw met gember en limoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse Steaks
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse Kabeljauw Met Gember En Limoen
Bekijk recept
Cambodjaanse Mihoensalade
Bekijk recept