Broccolisoep met viscroutons

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. In soeppan 1 eetlepel olie verhitten. Ui ca. 3 minuten bakken. Bouillontabletten oplossen in 600 ml kokend water en broccoli ca. 8 minuten in bouillon koken. Grill voorverwarmen. Korsten van brood snijden en brood in dobbelsteentjes snijden. Knoflook uitpersen boven rest van olie. Ansjovis fijnsnijden en door olie roeren. Brood besmeren met knoflookmengsel. Tomaten schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Brood ca. 2 minuten onder grill knapperig bakken. Broccoli met staafmixer in bouillon pureren. Broccolisoep opdienen in grote kommen gegarneerd met croutons en blokjes tomaat.

Broccolisoep met viscroutons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolisoep Met Viscroutons
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Romige broccolisoep met oude kaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisoep met rauwe ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisoep
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Broccolisoep
30 min-
Bekijk recept