Knoflookgarnalen met pepertjes

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Pepertjes verkruimelen. In steelpan olie verwarmen. Knoflook en peperstukjes fruiten tot knoflook net begint te kleuren. Garnalen erdoor scheppen en ca. 2 1/2 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. Garnalen met olie over vier (voorverwarmde) schaaltjes verdelen en direct serveren. Lekker met geroosterd stokbrood.

Knoflookgarnalen met pepertjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Matsaman-currypasta
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ross Dobson's Thaise knoflookgarnalen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosrijst met knoflookgarnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept