Mosselen met gemberconfit

4
60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Currymengsel zeven en met korianderblaadjes (32 blaadjes achterhouden voor garnering) in keukenmachine of met staafmixer pureren. Op smaak brengen met wasabipasta. Op heel laag vuur warmhouden. Mosselen onder koud water wassen. In afgedekte pan mosselen, rest van vissaus, knoflook en sjalot ca. 1 minuut verhitten. Rest van limoensap toevoegen en mosselen koken tot alle schelpen geopend zijn, af en toe omschudden. Ongeopende schelpen weggooien. Mosselen uit schelp nemen en door groene curry scheppen, even meewarmen (niet laten koken!).

Mosselen met gemberconfit is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept