Cocktail met gemarineerde tomaten en zeefruit

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaten wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Peper schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Van oregano 2 takjes fijnhakken, rest achterhouden voor garnering. Limoen uitpersen. Olijven in lengte halveren. In kom tomaten, ui, peper, oregano, limoensap, olijven, zeevruchten, tomatensap en olie door elkaar scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Minimaal 1 uur afgedekt in koelkast zetten, zodat smaken zich goed kunnen vermengen.
  • 2 Tomaten-zeefruitcocktail in cocktailglazen scheppen en garneren met achtergehouden oregano. Serveren met tacoschelpen of tortillachips.

Cocktail met gemarineerde tomaten en zeefruit is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Teriyakischotel met zeefruit
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met zeefruit en vermoutsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met zeefruit
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept