Crostini's met tonijntapenade

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 eetlepels olie en stokbrood ermee besprenkelen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Olijven, kappertjes en tonijn laten uitlekken en samen met ansjovis en rest van olie pureren in keukenmachine of met staafmixer. Bosui door tapenade scheppen. Stokbrood onder grill in ca. 2 minuten goudbruin roosteren (= crostini's). Tapenade op smaak brengen met zout en peper. Tapenade serveren op crostini's.

Crostini's met tonijntapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken vis met tonijntapenade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijntapenade met tomaat
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn voor de kleintjes
30 min-
Bekijk recept
Tonijntapenade met kappertjes
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept