Krabsalade met tomaat

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Kapjes aan kant van kroontje afsnijden en in blokjes snijden. Tomaten uithollen. Krab laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Basilicum grof snijden en 8 kleine blaadjes achterhouden. Tomaatblokjes, krab, bosui, gesneden basilicum en 3 eetlepels olie vermengen. Op smaak brengen met peper. Tomaten hoog opvullen met krabsalade. Tomaten op vier borden plaatsen en borden garneren met druppeltjes olie en blaadjes basilicum. Serveren met scrocchi.

Krabsalade met tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Krabsalade met roze pompelmoes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissandwich
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met krabsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept