Gerookte makreel met doperwtenmousse

8
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 min. gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en 3 blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de vis in reepjes. Leg op iedere lepel een schep doperwtenmousse en verdeel hierover de visreepjes. Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.

Gerookte makreel met doperwtenmousse is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Doperwtenmousse met gerookte makreel
10 min
Bekijk recept
Gerookte makreel met doperwtenmousse
15 min
Bekijk recept
Doperwtenmousse met makreel en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Dinertje voor Riet en Jos 1
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept