Gemarineerde Hollandse garnalen

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de groene schil van een kwart limoen en pers de vrucht uit. Schep de blokjes komkommer om met de helft van het limoensap, de olijfolie en de helft van de korianderblaadjes. Breng op smaak met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper. Schep de garnalen om met de rest van het limoensap en de rest van de koriander (houd een eetlepel apart) en breng dit ook op smaak met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper. Schep een laagje van het komkommermengsel in hoge glaasjes, daarop een laagje garnalen, dan een laagje komkommer en tot slot de rest van de garnalen. Garneer met de achtergehouden koriander en wat (versgemalen) peper naar smaak.

Gemarineerde Hollandse garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept