Nectarinesalade met surimi

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen nectarines schoon, halveer en draai beide helften langs pit los. Snijd nectarinehelften (ongeschild) in flinterdunne plakjes. Klop in kom dressing van citroensap, olie en wijn. Roer koriander en sjalot erdoor en breng op smaak met zout en tabaso. Rangschik plakjes nectarine dakpansgewijs op vier borden. Knip tuinkers los. Snijd surimisticks in stukjes. Verdeel tuinkers en surimi over nectarinecirkels en besprenkel met dressing.

Nectarinesalade met surimi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde avocado's met garnalen
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde nectarinesalade
30 min-
Bekijk recept
Gevulde avocado's met garnalen
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensspiesjes met couscous en nectarinesalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept