Romige garnalensoep

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bleekselderij schoonmaken en in stukjes snijden. Peen schrappen en in stukjes snijden. In soeppan boter verhitten. Bleekselderij en wortel 5 min. zacht bakken. Sherry en 200 ml bouillon erbij schenken en groente in 5 min. gaarkoken. Eenderde van garnalen door groente scheppen. Geheel met staafmixer pureren, rest van bouillon erbij schenken en soep aan de kook brengen. Soja cuisine erdoor roeren en soep nog even verwarmen. Bosuitje in smalle reepjes snijden en door rest van garnalen mengen. Soep met zout en peper op smaak brengen en over vier borden verdelen. Garnalenmengsel in midden van borden soep scheppen.

Romige garnalensoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tom yam khung (garnalensoep met citroengras)
15 min
Bekijk recept
Thaise garnalensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verfijnde garnalensoep
35 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept