Oosterse garnalensoep met spinazie en gember

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 1 liter water met de bouillontabletten aan de kook. Halveer de peper in de lengte en verwijder voor minder pit eventueel de zaadjes. Leg de stengel citroengras en de halve pepers in de bouillon en laat de bouillon op een zacht vuur ca. 10 min. trekken.
  • 2 Verwijder de stengel citroengras en de halve pepers. Bewaar de bouillon eventueel tot gebruik.
  • 3 Verdeel de garnalen en de spinazie over 4 soepkommen of borden.
  • 4 Breng de bouillon aan de kook en roer de sojasaus en de gembersiroop erdoor. Schep de bouillon in de kommen en garneer eventueel met ringetjes rode peper. Lekker met kroepoek.

Oosterse garnalensoep met spinazie en gember is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept