Zeevruchtensalade

4
45 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steeltje van peper verwijderen en zaad eruit schudden. Peper in kommetje heet water ca. 30 minuten laten weken. Ui pellen en snipperen. Visfilet in stukjes snijden. Sla wassen uitslaan en in stukjes scheuren. In kommetje 3 eetlepels olie, zout, citroensap en mayonaise tot dressing kloppen. In grote pan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Tomatenblokjes met sap toevoegen. Tegen de kook aan brengen en blokjes vis in ca. 4 minuten net gaar stoven. Peper afgieten, fijnhakken en aan vismengsel toevoegen. Mosselen en rivierkreeftjes erdoor scheppen en ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. Dressing door sla scheppen. Sla over vier borden verdelen en vis erop leggen.

Zeevruchtensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla's met zeevruchtensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met sesamdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met citroen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met zeevruchtensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla's met zeevruchtensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met sesamdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met citroen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met zeevruchtensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept