Pastasalade met zeefruit

4
30 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat in warm water de zeevruchtencocktail in enkele min. ontdooien en dep droog. Boen de limoen schoon, rasp de schil fijn en pers de vrucht uit. Klop een dressing van olie, limoensap, -rasp, tapenade, peper en zout. Pasta in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. Schep de pasta met zeevruchten door de dressing.
  • 2 Was de komkommer, halveer en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Helften in plakken snijden en daarna in nog fijnere linten. Verdeel de bladsla over de borden. Schep de pastasalade erop. Garneer met de komkommerlinten.

Pastasalade met zeefruit is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Teriyakischotel met zeefruit
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail met gemarineerde tomaten en zeefruit
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met zeefruit en vermoutsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept