Spaghetti met zeevruchten
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Voorgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
250 g gemengde zeevruchten (diepvries)
200 g spaghetti
3 tenen knoflook
5 el olijfolie
100 g rivierkreeftjes
½ tl gemalen chilipeper
1 citroen
2 el olijfolie extra vierge
Bereiding
Laat de gemengde zeevruchten ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de zeevruchten toe en bak nog 1 min. Doe de rivierkreeftjes erbij en bak nog 1 min. Breng op smaak met de chilipeper en zout.
Snijd de citroen in kwarten. Schep de pasta door de zeevruchten. Bestrooi met de peterselie en serveer met de citroen. Besprenkel naar smaak met de olijfolie extra vierge.
Spaghetti met zeevruchten is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster »
Vistaart »
5-ingrediënten-paella »
Vissoep met kruidig stokbrood »
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook »
Spaghetti met walnotenpesto »
Spaghetti met geroosterde tomaten »
Romige tomaat-basilicumpasta »