Haring voorafje

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roggebrood diagonaal halveren. Haring in reepjes van 1 cm snijden. Op vier borden elk 1 roggebrooddriehoekje leggen. Aardappelsalade over brood verdelen, afdekken met tweede driehoek. Bieslook fijnknippen. Haring mengen met ui (uit pak) en bieslook. Haring over roggebrood verdelen en serveren.

Haring voorafje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haring Voorafje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cantarellen-voorafje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Voorafje Met Geitekaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Een Heerlijk Voorafje
20-30 min -
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept