Vissandwich
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Voorgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
2 eetlepels zilveruitjes zoetzuur (pot à 340 g)
½ bakje krabsalade (à 250 g)
2 zoetzure augurken
6 sneetjes bruin casinobrood
1 eetlepel boter of margarine
1 zakje veldsla (75 g)
1 bakje roze garnalen (125 g)
Bereiding
Uitjes fijnsnijden en mengen met krabsalade. Augurken in reepjes snijden. Korsten van brood snijden en brood besmeren met boter. 2 sneetjes brood beleggen met helft van veldsla. Garnalen over sla verdelen. Garnalen bedekken met sneetje brood. Krabsalade over brood verdelen. Augurkreepjes op krabsalade scheppen. Afdekken met brood. Brood 2 keer diagonaal halveren. Sateprikkers halveren en door brood steken. Rest van veldsla over vier borden verdelen. Sandwiches erop leggen.
Vissandwich is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Dubbeldikke vissandwich »
Vissandwich met sinaasappel en balsamico »
Vissandwich »
Vissandwich »
Dubbeldikke vissandwich »
Vissandwich met sinaasappel en balsamico »
Vissandwich »
Vissandwich »