Makreelcrostini

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand
  • 5 Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing (oven aan laten staan). Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Brood in 12 plakken snijden en besmeren met knoflookolie. Plakken op bakplaat leggen en nog ca. 5 minuten terugplaatsen in oven tot brood bruin en knapperig is. Bosui in dunne ringetjes snijden. Makreel mengen met bosui. Warme crostini besmeren met makreelmengsel.

Makreelcrostini is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelcrostini met appel en kervel
10 min
Bekijk recept
Croissantje Ragout
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Makreelcrostini met appel en kervel
10 min
Bekijk recept
Croissantje Ragout
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept