Sopa com hortelã fresca - Broodsoep met verse munt

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan gehakt met vork in stukjes verdelen. Ui en foelie erdoor scheppen. Bouillon toevoegen en geheel langzaam aan de kook brengen. Bouillon 30 min. zachtjes laten trekken. In zeef stuk kaasdoek of schone theedoek leggen. Bouillon boven andere pan door zeef schenken (gehakt geeft bouillon extra smaak en wordt verder niet meer gebruikt). Brood in dobbelstenen snijden. In schaal knoflook boven olie uitpersen, doorroeren en brood hierin omscheppen. Brood in droge koekenpan met antiaanbaklaag al omscheppend goudbruin bakken. Op keukenpapier laten afkoelen.
  • 2 Bouillon opnieuw verwarmen. Muntblaadjes van takjes plukken en in reepjes snijden. Madeira door bouillon roeren en zout en peper naar smaak toevoegen. Blokjes brood en muntreepjes over vier diepe borden verdelen. (Aan tafel) hete bouillon erop scheppen.

Sopa com hortelã fresca - Broodsoep met verse munt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sopa De Mariscos (Guatemala)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sopa Y Puntas De Asparragos Con Aceite De Vainilla
20-30 min -
Bekijk recept
Sopa De Mariscos Al Punta Blanca
20-30 min -
Bekijk recept
Sopa De Ebóbora (Pompoensoep)
20-30 min -
Bekijk recept