Gebakken oesterzwam met notenpaté

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In droge koekenpan plakjes spek in ca. 2 à 3 minuten bruin en krokant bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Plakjes spek in grove stukken breken. Tomaatjes wassen en halveren. Paté in 4 blokjes snijden. Oesterzwam-men met keukenpapier schoonvegen en steeltjes verwijderen.
  • 2 Grillpan (of koekenpan met anti-aanbaklaag) goed voorverwarmen. Oesterzwammen aan beide kanten bestrijken met olie en op grillpan in ca.2 minuten mooi bruin roosteren (of in koekenpan op hoog vuur mooi bruin bakken, halverwege keren). Oesterzwammen op vier bordjes leggen. Bestrooien met zout en peper. Stukjes paté erop leggen en hierover stukjes spek verdelen. Garneren met partjes tomaat en basilicum.

Gebakken oesterzwam met notenpaté is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelen-notenpate
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Oesterzwam Met Notenpate
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelen-notenpate
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept