Fricandeau met artisjokkentapenade
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Voorgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 pot gemarineerde artisjokharten ((190 gr), uitgelekt)
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel citroensap
2 x 2 stuks fricandeau (zakje a 95 g) (vleeswaren)
50 gr veldsla (zak a 75 gr)
2 eetlepels kappertjes
Bereiding
Pureer de artisjokharten in de keukenmachine of met de staafmixer met de mayonaise en het citroensap, breng op smaak met zout en peper. Verdeel de fricandeau over 4 borden. Smeer er een laagje artisjokkenpuree op. Garneer met de veldsla, de kappertjes en (versgemalen) peper.
Fricandeau met artisjokkentapenade is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus »
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau »
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus »
Snelle vitello tonnato »