Gemengde salade met lamsvlees en muntdressing

4
40 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uiteinden van haricots verts snijden. In pan met ruim kokend water en zout haricots verts in 3 minuten beetgaar koken. In zeef onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Intussen lamsboutlapjes bestrooien met zout en peper. In pan helft van boter verhitten en vlees in 4 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Vlees in dunne plakjes snijden. In keukenmachine of met staafmixer muntblaadjes, pecorino, pijnboompitten, azijn en olie tot dikke, gladde dressing pureren. Op smaak brengen met zout en peper. Bosuitjes schoonmaken en elk in 3 stukken snijden. In koekenpan rest van boter verhitten. Bosui in pan leggen, met poedersuiker bestrooien en 3 minuten zachtjes smoren tot suiker begint te karameliseren. Slamelange over vier grote borden verdelen. Haricots verts, bosui en lamsplakjes erop rangschikken.

Gemengde salade met lamsvlees en muntdressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fish & chips
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelcouscous met muntdressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met muntdressing
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige aardappelschijfjes en kip uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept