Carpaccio met balsamicodressing
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Voorgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
4 eetlepels pijnboompitten
2 x 100 g carpaccio (vleeswaren)
6 zongedroogde tomaten in olie
1 zakje rucola (sla, 30 g)
6 eetlepels balsamicodressing (fles a 250 ml)
1/2 stokbrood
Bereiding
In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren en af laten koelen. Carpaccio over vier borden uitspreiden. Tomaten fijnsnijden. Rucola en tomaten over borden verdelen. Pijnboompitten over carpaccio strooien. Dressing goed schudden en over gerecht sprenkelen. Met stokbrood serveren.
Carpaccio met balsamicodressing is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Tagliatelle met rivierkreeftjes »
Vistaart »
Groentepizza met gorgonzola »
Tortellini met artisjokkensaus »
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst »
Carpaccio van appel met maatjes »
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes »
Bruschetta's met carpaccio »