Huzarensalade

8
40 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm. Kook ze 6 min. in water met zout. Laat afkoelen. Snijd de winterpeen in blokjes van 1 cm en kook ze 4 min. in water met zout. Voeg laatste 2 min. de tuinerwten toe. Giet af en laat afkoelen.
  • 2 Kook de eieren 8 min. in kokend water. Laat ze schrikken in koud water en pel ze. Snijd een augurk in plakjes, 1/3 van de eieren in partjes en de helft van de ham in dunne reepjes. Houd apart. Snijd de rest van de augurken, zilveruitjes en de rest van de eieren in kleine stukjes.
  • 3 Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in partjes. Meng het zilverui mengsel met de aardappel, winterpeen, erwten, appel en kappertjes in een kom. Meng de mayonaise met de azijn en de mosterd en schep door de salade. Breng op smaak met peper en zout. Laat 60 min. afgedekt in de koelkast staan. Garneer met de overgebleven augurken, de partjes ei en de ham.

Huzarensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Huzarensalade met beenham
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met bietjes en haring
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
40 min
Bekijk recept

Huzarensalade met beenham
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met bietjes en haring
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
40 min
Bekijk recept