Ravioli aperti

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de ontdooide spinazie goed uitlekken in een vergiet, druk er zo veel mogelijk vocht uit. Meng de spinazie met de ricotta, de mortadella, het ei, de bloem en 2/3 van de kaas. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Bestuif je handen met bloem en vorm 40 ovale balletjes van het mengsel. Breng intussen in een ruime pan water met zout aan de kook. Kook de balletjes ravioli in 4-5 porties gaar. Ze zijn gaar wanneer ze komen bovendrijven. Neem ze met een schuimspaan uit de pan en houd ze tot gebruik warm onder aluminiumfolie. Verwarm intussen in een andere pan de boter met de salie. Schenk de salieboter over de ravioli en bestrooi het gerecht met de rest van de kaas.

Ravioli aperti is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met saffraanboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept