Tarwerisotto met zeebanket

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Groenten ca. 2 minuten fruiten. Ebly toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot de korrels glanzen. Bouillon maken van 8 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij Ebly voegen en aan kook brengen. Ebly zachtjes onafgedekt koken tot vocht bijna is opgenomen. Fruits de mer en garnalen toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Rest van boter door risotto roeren. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Lekker met groene salade.

Tarwerisotto met zeebanket is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vissentaart
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Risotto Met Zeebanket
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Paprika's En Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Zeebanket
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarwerisotto Met Zeebanket
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarwerisotto Met Zeebanket
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept