Lamsvleesspiesen met tomaat en paprika

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en raspen. In zeef boven kom ui bestrooien met zout en vocht eruit drukken. Citroen uitpersen. Vlees in blokjes van ca. 4 cm snijden. Vlees in schaal doen en sap van ui en citroen en 2 eetlepels olie erover schenken. Bestrooien met tijm en peper. Alles door elkaar scheppen en vlees afgedekt ca. 2 uur in koelkast zetten. Paprika's wassen, schoonmaken en elk in 8 stukken snijden. Tomaatjes wassen.
  • 2 Grill voorverwarmen op hoogste stand (of barbecue aansteken). Vlees, tomaatjes en blokjes paprika om en om aan spiesen rijgen. Bestrijken met rest van olie. Spiesen in ca. 6 minuten onder hete grill bruin en gaar bakken, af en toe keren. Lekker met pilav.

Lamsvleesspiesen met tomaat en paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsvleesspiesen met tomaat en paprika
0 min
Bekijk recept