Worstjes in bladerdeeg met gebakken kool

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg elke worst op een plakje deeg, zorg dat de worst er aan beide kanten een beetje uitsteekt en vouw het deeg dicht. Strooi een klein beetje kaas op de bovenkant van het deeg en laat de ingepakte worstjes op een bakplaat in het midden van de oven in 25 minuten gaar worden. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de ui tot die goudbruin is. Bak de kool al omscheppend 5 minuten mee. Roer de appel en rozijnen erdoor en breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel nog 3-4 minuten door. Bestrooi de kool met de walnoten en serveer die er apart bij.

Worstjes in bladerdeeg met gebakken kool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept