Tilapia met pittige venkelsalsa

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In schaal 2 el olijfolie met knoflook, gember en komijn door elkaar kloppen. Tilapiafilet erdoor wentelen, schaal afdekken en vis in koelkast ca. 2 uur marineren. Tilapia af en toe keren. Voor salsa in schaaltje 4 el olijfolie met suiker door elkaar roeren. Limoensap erdoor kloppen. Venkelgroen van knol snijden en fijnhakken. Venkelknol heel dun schaven. Venkelgroen, venkelknol, rode peper en naar smaak zout en peper erdoor roeren. Smaken op kamertemperatuur in 1 à 2 uur laten intrekken.
  • 2 Tilapiafilet op goed ingevette grilltopper 3 min. grillen, keren en andere kant ook 3 min. grillen. Tilapia met zout bestrooien en venkelsalsa erbij serveren. Lekker met couscous met zongedroogde tomaten of couscoussalade met peterselie (voor recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Tilapia met pittige venkelsalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse roodbaars
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde tilapia met venkelsalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept