Pasta met krokante salami en champignons

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en laat hem in een vergiet uitlekken. Verhit een pan met antiaanbaklaag en bak de reepjes salami knapperig uit. Schep ze uit de pan en laat ze op een bord met keukenpapier uitlekken. Bak in het bakvet de champignons 5 minuten. Voeg de wijn en de creme fraiche toe en verwarm 2-3 minuten op laag vuur, tot de saus warm en gebonden is. Schep de pasta erdoor en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de penne in 4 diepe borden en garneer met een pluk rucola en de reepjes salami.

Pasta met krokante salami en champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept