Tortillataart met makreel

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Vel en graten van makreel verwijderen. Makreel in stukken snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Roerbakgroente ca. 4 minuten roerbakken. Makreel, seasoningmix en tomaten door groente scheppen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen, af en toe omscheppen. Flinke eetlepel crème fraîche achterhouden, rest door groente-vismengsel scheppen. In ingevette ovenschaal tortilla leggen, 3 eetlepels van groente-vismengsel erop scheppen en afdekken met tortilla. Stapel maken van afwisselend groente-vismengsel en tortilla's. Eindigen met tortilla. Rest van room erover smeren. Tortillataart dik bestrooien met kaas. Ovenschaal in midden van oven plaatsen en ca. 10 minuten verhitten tot kaas gesmolten is.

Tortillataart met makreel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortillataart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige Mexicaanse stapeltaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse tortillataart
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillataart met guacamole
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept