Geitenkaassalade met Coppaham en krieltjes

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan margarine verhitten en krieltjes in 10-12 min. bruinbakken. Sla schoonmaken, in kleine stukken scheuren en wassen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden. Sla, appel, walnoten, krieltjes en vinaigrette mengen en over vier borden verdelen. Van ham stukjes snijden en over sla verdelen. Geitenkaas boven sla verkruimelen.

Geitenkaassalade met Coppaham en krieltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaten-geitenkaassalade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassalade met notenhoningbrood
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassalade met druiven
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassalade Dagmar
0-10 min -
Bekijk recept