Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bouillon aan de kook brengen. Ui pellen en snipperen. Gember schillen en wortel in kleine stukjes snijden. Shii-take schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en gember 1 min. roerbakken. roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Shii-take en andijvie toevoegen en 2 min. mee roerbakken. Bouillon bij groentemengsel voegen, mihoen erboven in stukken breken, geheel aan de kook brengen en 1 min. laten doorkoken. Soep met zout en peper op smaak brengen. Lekker met een scheutje ketjap en emping.

Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Thaise woksoep met kip en paksoi
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
oosterse woksoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Woksoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
THAISE WOKSOEP MET KIP EN PAKSOI
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept